Antena 3 CNN Politică Rareş Bogdan bate cu pumnul în masă după tăieri. Mesaj pentru Orban şi Cîţu: "sunt promisiuni electorale, nu putem să ne batem joc"

Rareş Bogdan bate cu pumnul în masă după tăieri. Mesaj pentru Orban şi Cîţu: "sunt promisiuni electorale, nu putem să ne batem joc"

Prim-vicepreşedintele PNL, Rareș Bogdan, se teme că acţiunile colegilor săi liberali vor duce la prăbuşirea partidului în sondaje.

Rareş Bogdan bate cu pumnul în masă după tăieri. Mesaj pentru Orban şi Cîţu: "sunt promisiuni electorale, nu putem să ne batem joc"
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    09 Feb 2021   •   11:00

Europarlamentarul le cere colegilor să respecte promisiunile electorale şi să ia măsurile corecte, pentru a nu pierde încrederea românilor. 

"Pentru Ludovic Orban, mesajul e unul singur - să vină cu reformele în Camera Deputaţilor, (...) pentru că sunt promisiuni electorale şi nu putem să ne batem joc. Dacă nu ar creşte pensiile, haideţi să tăiem măcar pensiile speciale, să fie o comunicare coerentă.

Dacă nu vom face reformele în următoarele luni de zile şi în următorul an, nu vom mai reuşi să facem absolut nimic şi România va pierde. 

Asta trebuie să fie preocuparea şi a lui Ludovic Orban, şi a lui Florin Cîţu", a declarat prim-vicepreşedintele PNL Rareș Bogdan, în exclusivitate, la Antena 3.

Lista măsurilor de austeritate

Guvernul pregăteşte o serie de măsuri de austeritate care afectează milioane de români.

Premierul Cîţu vrea să facă rost de bani şi taie voucherele de vacanţă şi gratuităţile pentru studenţi. 

În plus, plafonează sau elimină unele sporuri încasate în prezent de bugetari. Guvernanţii încearcă  să se încadreze într-un deficit oricum uriaş, de 7% din PIB. 

Proiectul de buget este aproape gata şi ar urma să fie pus în dezbatere astăzi sau cel târziu mâine.

Patronatele avertizează că aceste măsuri vor avea consecinţe nefaste.

Pensiile nu se mai măresc anul acesta. Orban: Punctul de pensie va crește la 1 ianuarie 2022

Președintele Camerei Deputaților, Ludovic Orban, a anunţat, luni, că punctul de pensie va crește doar anul viitor, de la 1 ianuarie, susţinând că majorarea din vară-toamnă a adus deservicii.

"Punctul de pensie va crește de la 1 ianuarie 2022", a spus Ludovic Orban, luni, într-o conferință de presă care a avut loc la Parlament.

×
Subiecte în articol: Rareș Bogdan
Parteneri
Sancţiuni pentru medicii care duc pacienţii de la stat la privat
x close