Antena 3 CNN Politică Rareș Bogdan, replică dură pentru USR

Rareș Bogdan, replică dură pentru USR

Povestea de dragoste dintre PNL și USR pare să se fi sfârșit. După atacurile venite asupra liberalilor, aceștia au replicat dur, prin vocea europarlamentarului Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan, replică dură pentru USR
20 Feb 2020   •   18:15

”Au fost câteva momente despre care aș fi preferat să nu vorbesc, având în vedere că cel puțin cu colegii din USR sperăm să guvernăm într-o lungă guvernare de dreapta. Aș fi preferat ca niciodată să nu-mi amintesc de câteva imagini pe care le-am primit de la colegii mei, fotografii cu colegi ai doamnei Presadă, votând alături de doamna Carmen Dan. Adică USR și PSD votând împreună împotriva celui care a avut curajul să desecretizeze rapoartele din 10 august și să le trimită integral către DIICOT, adică împotriva ministrului Vela, fără nicio explicație. Același lucru s-a întâmplat în mai multe comisii. Eu n-aș fi vrut să vorbesc despre aceste lucruri, pentru că consider că sunt mai multe lucruri care ne apropie decât lucruri care ne despart. 

În ultimele zile, mi se pare că cei din USR sar anumite limite, anumite bariere care fac aproape imposibilă colaborarea viitoare între PNL și USR, dacă continuă în acest fel. Noi nu ne mai războim de câteva zile cu PSD, ci suntem nevoiți să facem față și să răspundem manipulărilor venite dinspre USR. 

Dintr-o dată, cei cu care am pornit într-o campanie de modernizare a României, de schimbare în bine a României încep să tragă cu toate tunurile în direcția noastră. Ok, suntem pregătiți și de asta, noi nu o să reacționăm nici cu aceeași virulență, nici cu aceeași monedă, doar vă spun că mie și altor colegi nu ne place această nouă modalitate de a face opoziție celor alături care liderii Dan Barna și Dacian Cioloș ne spun că și-ar dori să intre la guvernare. Păi, cu cine și-ar dori să intre la guvernare dacă nu cu cei pe care PNL îi susține, alături de premierul desemnat.” a spus Rareș Bogdan, la Digi24. 

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close