Antena 3 CNN Politică Răzvan Theodorescu: Nu am plecat din PSD pentru că mi-a promis Traian Băsescu preşedinţia Academiei Române (VIDEO)

Răzvan Theodorescu: Nu am plecat din PSD pentru că mi-a promis Traian Băsescu preşedinţia Academiei Române (VIDEO)

Răzvan Theodorescu: Nu am plecat din PSD pentru că mi-a promis Traian Băsescu preşedinţia Academiei Române (VIDEO)
Sursa foto: theodorescu
27 Feb 2010   •   21:18

Răzvan Theodorescu, fostul senator PSD şi ministru al Culturii în guvernul Năstase, a respins categoric zvonurile conform cărora Traian Băsescu i-ar fi promis preşedinţia Academiei Române în schimbul plecării sale din PSD.

Totuşi, Theodorescu a confirmat că va candida pentru funcţia de preşedinte al Academiei Române.

Declaraţia a fost făcută în cadrul ediţiei din data de 27 februarie a emisiunii Q&A, moderată de Alessandra Stoicescu şi de jurnalista Floriana Jucan, director Q-Magazine.



Referitor la plecarea sa din PSD, Theodorescu a mai spus că a preferat să sară de pe puntea unei corăbii al cărei echipaj începea să nu îi mai placă.

Totodată, fostul senator PSD a spus că, în prezent, social-democraţii sunt împărţiţi în două tabere. El a menţiona că una este reprezentată de oamenii care l-au înconjurat pe Mircea Geoană şi care l-au dus pe acesta în derizoriu, iar cealaltă este echipa tânără care probabil îl va înconjura şi apăra pe Victor Ponta, proaspătul preşedinte al Partidului Socialist Democrat.



Antena3.ro



×
Subiecte în articol: PSD Traian Băsescu tabere Q&A
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close