Antena 3 CNN Politică Reacţia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL în moşia lui Ponta se înşală

Reacţia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL în moşia lui Ponta se înşală

Reacţia lui Crin Antonescu la scandalul din USL: Dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL în moşia lui Ponta se înşală
Sursa foto: Foto: Agerpres
13 Feb 2014   •   16:32

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat în direct la Antena 3, că se află în străinătate, într-o vizită cu agendă privată, ceea ce nu blochează continuarea discuţiilor din USL.

Crin Antonescu spune că propunerile premierului de modificare a structurii Executivului sunt inacceptabile şi că nu va permite ca guvernarea să se transforme în moşia lui Victor Ponta.

Crin Antonescu: "Ameninţările voalate" cu privire la pierderea funcţiei de preşedinte al Senatului sunt "inutile şi caraghioase"

"Nu sunt negocieri în derulare care s-au intrerupt din cauza plecării mele în străinătate”, a ţinut să precizeze Crin Antonescu. "Noi am cerut ceea ce este dreptul nostru în această poziţie”, a adăugat liderul PNL.

Dacă cineva crede că PNL va accepta transformarea USL în moşia lui Victor Ponta sau "într-un fel de USD mai mare" se înşală, a mai precizat Crin Antonescu în direct la Antena 3.

Victor Ponta a declarat astăzi că cine trage spre ruperea USL face jocul lui Traian Băsescu.

Victor Ponta a afirmat că, atât în calitate de premier, cât şi în calitate de preşedinte al PSD, îşi doreşte continuarea guvernării în formula USL, pentru că este necesară prezenţa tuturor celor care au stat la baza formării Uniunii Social Liberale.

Senatorii PNL de Bihor Cristian Bodea şi Valeriu Boeriu au afirmat, într-o conferinţă de presă, că PSD îi forţează pe liberali să părăsească USL, o "alianţă confiscată de Ponta", ei spunând că social-democraţii au creat USD ca "o chinezărie politică, un plagiat ca şi Abidas şi Mike", prin care vor să inducă în eroare electoratul.

×
Parteneri
Situaţie critică în Slănic Prahova: o stradă s-a surpat! ISU intervine
x close