Antena 3 CNN Politică Scandal în PSD! Teodorovici, la cuțite cu Marcel Ciolacu: "Trebuie să își asume bătălii politice"

Scandal în PSD! Teodorovici, la cuțite cu Marcel Ciolacu: "Trebuie să își asume bătălii politice"

Eugen Teodorovici l-a criticat dur liderul PSD, Marcel Ciolacu, spunând nu și-a asumat bătălii politice și că din cauza lui partidul nu reușește să acumuleze capital electoral.

Scandal în PSD! Teodorovici, la cuțite cu Marcel Ciolacu: "Trebuie să își asume bătălii politice"
de Claudia Simion    |    12 Aug 2020   •   14:00

„Ce vreau eu? Într-o zi însemnată pentru mine, mi-aș dori un pas mare pentru PSD! Pentru că nu am fugit niciodată de lupta politică bazată pe forța argumentelor și nu m-am ferit de asumarea răspunderii atunci când a fost nevoie, am ales să-mi asum depunerea candidaturii pentru funcția de președinte al PSD.

Ca om politic am înțeles că trebuie să-mi asum responsabilitatea nu doar atunci când am fost ales sau numit într-o funcție publică, ci mai ales atunci când partidul a trecut prin încercări ce au necesitat un sprijin real. Nu pot să accept că pe fondul multiplelor dovezi de prostie, incompetență, hoție și batjocură ale guvernării Orban, PSD-ul aflat sub actuala conducere ilegală nu reușește să acumuleze capital electoral!”, a scris pe Facebook Eugen Teodorovici.

Teodorovici: Ciolacu nu și-a asumat decizia de a depune moțiune de cenzură

Unul dintre reproșuri face referire la faptul că Ciolacu nu și-a asumat decizia de a depune moțiune de cenzură. Teodorovici mai spune că șeful Camerei Deputaților încearcă să-și prelungească mandatul ”dobândit ilegal doar cu scopul de a rămâne președinte al PSD”.

„Cel care ocupă această funcție trebuie să fie capabil să facă istorie, să-și asume bătălii politice și, mai presus de toate, să fie capabil să le câștige. Să dea dovadă că poate susține oricând interesele românilor în România, în Europa și oriunde în lume! Traversăm cu toții o perioadă în care declarațiile lipsite de conținut și fără nicio urmă de acțiune nu doar că nu îi mai pot păcăli pe români, ci mai grav, anihilează orice șansă ca țara asta să-și întărească democrația.

Frica, lașitatea și de foarte multe ori incapacitatea și lipsa de consecvență politică au facilitat atitudinile abuzive ale unui guvern care a ajuns să-și mascheze incompetența prin impunerea unor restricții așa-zis motivate de imagini apocaliptice. În loc să sancționeze acest guvern pentru modul în care a gestionat criza sanitară și pe cea economică, actuala “conducere” ilegală a PSD a ales chiar să susțină în funcție acest guvern fără nicio urmă de respect pentru votul celor datorită cărora a ajuns în Parlament”, a adăugat Teodorovici.

Acuala conducere "ilegală" a PSD dăunează foarte mult imaginii partidului și viitorului politic, mai spune fostul ministru al Finanțelor.

„Pentru toate acestea eu vreau să-mi asum o luptă politică internă pentru a aduce PSD acolo unde îi este locul, pentru a-l scoate pe pista competiției politice și a nu-l ține la standuri până la finalul acesteia. (...) Vreau să fiu acolo, cu voi, atunci când vom demonstra că reforma întregii clase politice din România începe cu reforma PSD”, a mai scris Teodorovici pe Facebook.

×
Subiecte în articol: Eugen Teodorovici Marcel Ciolacu

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
x close