Antena 3 CNN Politică Scandal cu cei 41 de susținători ai lui Orban premier. Cine reclamă că semnăturile sunt false

Scandal cu cei 41 de susținători ai lui Orban premier. Cine reclamă că semnăturile sunt false

Este scandal pe lista cu cei 41 de parlamentari care au cerut susținerea lui Ludovic Orban în funcția de premier. Deputatul liberal Alex Popa, care apare pe acea listă, susține că el nu îl vrea pe Orban premier și că semnăturile sunt false.

Scandal cu cei 41 de susținători ai lui Orban premier. Cine reclamă că semnăturile sunt false
de Andreea Ştefan    |    05 Oct 2021   •   17:48

”Eu am fost sesizat de colegii mei că am semnat o listă. Eu nu am semnat nicio listă, nici nu știu exact despre ce este vorba.

Mi-am asumat în campania internă susținerea pentru fotul președinte Ludovic Orban, dar asta nu înseamnă că voi merge într-o direcție greșită. Eu nu am intrat în Ludovic Orban sau Florin Cîțu, eu am intrat în PNL, iar eu voi respecta deciziile PNL”, a spus Alex Popa la Antena 3.

Întrebat pe cine vede în funcția de premier, în locul lui Florin Cîțu, deputatul PNL a răspuns: ”Eu nu văd pe nimeni la momentul ăsta. (...) Vreau să discut cu colegii mei și vom lua cu toții o decizie”.

41 de parlamentari PNL cer ca Ludovic Orban să fie numit premier

Într-o scrisoare semnată de 41 de parlamentari PNL, în care se vorbește despre situația de criză în care se află România în acest moment, se cere ca Ludovic Orban să fie numit premier.

O scrisoare parlamentară, semnată de 41 de parlamentari PNL, a apărut în spațiul public. În aceasta se cere ca Ludovic Orban să fie numit în funcția de premier al României.

”Facem apel la maturitate politică și înțelepciune din partea tuturor actorilor politici și parlamentarilor Partidului Național Liberal, precum și din partea celorlalte formațiuni politice parlamentare care și-au exprimat dorința de a continua guvernarea alături de PNL, prin susținerea lui Ludovic Orban ca prim-ministru”, se arată în scrisoare.

×
Subiecte în articol: alex popa Ludovic Orban
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close