Antena 3 CNN Politică Scandal uriaș Radu Banciu-Ludovic Orban în direct, la tv: Sunteți nebun? Hai, terminați cu bazaconiile astea!

Scandal uriaș Radu Banciu-Ludovic Orban în direct, la tv: Sunteți nebun? Hai, terminați cu bazaconiile astea!

Scandal uriaș Radu Banciu-Ludovic Orban în direct, la tv: Sunteți nebun? Hai, terminați cu bazaconiile astea!
28 Mai 2019   •   13:48

Nervi încinși în studiourile B1 TV, între Radu Banciu și președintele PNL, Ludovic Orban.

Banciu s-a dezlănțuit la adresa lui Orban, atunci când acesta vorbea despre o moțiune de cenzură la adresa Guvernului Dăncilă.

"Domnule Orban, haideți că nu sunteți la Realitatea TV. Hai, vă rog să nu spuneți asemenea bazaconii. Păi trebuia să ne spuneți, votați la alegerile europarlamentare, dar dacă PSD nu câștigă, nu mai e legitim. De unde ați auzit tâmpenia asta? Păi Marine Le Pen a câștigat în Franța, ce vreți să spuneți că politica franceză nu mai e legitimă. Spuneți ceva concret, hai lăsați-mă cu bazaconiile astea! Nu putem vorbi așadar să vorbim despre eșec pe plan intern, câtă vreme am votat pentru europarlamentare. Să vorbim despre Europa! Sunteți pregătit să vorbiți de Europa? Lăsați-mă cu moțiunea de cenzură, cenzurați Parlamentul European. Dumneavoastră în ce limbă vorbiți când vă duceți la Parlamentul European? Vă bagă cineva în seamă în Europa? La emisiunile la care sunt eu, nu merge cu așa ceva? Dumneavoastră ce legitimitate aveți? Aici vorbim despre alegeri europarlamentare. Eu nu vă permit să veniți cu un asemenea discurs. Sunteți nebun?", a tunat Banciu.

×
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close