Antena 3 Politică Scrisoarea Guvernului privind asumarea răspunderii, primită de Parlament

Scrisoarea Guvernului privind asumarea răspunderii, primită de Parlament

12 Iun 2009   •   15:01
Scrisoarea Guvernului privind asumarea răspunderii, primită de Parlament
Sursa foto: Parlament

Scrisoarea în care Guvernul anunţă că intenţionează să îşi asumare răspunderea, separat, pe codurile Civil şi Penal a sosit, vineri, la Parlament. Documentul urmează să fie supus dezbaterii Birourilor Permanente reunite pentru a se stabili programul procedurilor parlamentare.
Preşedinta Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase (PDL) a anunţat, printr-un comunicat de presă, că a primit, vineri, scrisoarea din partea Guvernului prin care acesta îşi face cunoscută intenţia de a-şi angaja răspunderea în faţa Parlamentului, separat, asupra proiectului de Lege privind Codul Civil şi a Proiectului de Lege privind Codul Penal.
"Scrisoarea urmează să fie supusă dezbaterii Nirourilor Permanente reunite ale Camerei Deputaţilor şi Senatului, pentru a stabili programul de desfăşurare a procedurilor parlamentare necesare în vederea angajării răspunderii Guvernului asupra fiecărui proiect în parte", se arată în comunicat.
Guvernul a decis, miercuri, să înceapă procedura de asumare a răspunderii pe proiectele de Coduri penal şi civil.
Antena3.ro

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close