Antena 3 CNN Politică Se poate ajunge la demiterea lui Grindeanu. Președintele executiv al PSD: „Avem deja un număr destul de mare de miniștri care se plâng de relaţia proastă pe care o au cu premierul!”

Se poate ajunge la demiterea lui Grindeanu. Președintele executiv al PSD: „Avem deja un număr destul de mare de miniștri care se plâng de relaţia proastă pe care o au cu premierul!”

Se poate ajunge la demiterea lui Grindeanu. Președintele executiv al PSD: „Avem deja un număr destul de mare de miniștri care se plâng de relaţia proastă pe care o au cu premierul!”
Sursa foto: Foto: gov.ro
de S.T.    |    07 Iun 2017   •   11:40

Președintele executiv al PSD Niculae Bădălău susține, într-o declarație pentru stiripesurse.ro, că în acest moment liderii partidului fac analiza activității guvernamentale, iar dacă în urma analizei va reieși că trebuie înlocuit întreg Guvernul, nu vor ezita să facă acest lucru.

Bădălău susține că sunt pregătiți să meargă la Cotroceni cu o nouă variantă de premier, în cazul în care se va ajunge la demiterea lui Sorin Grindeanu.

„În aceste zile se face o analiză, o analiză foarte serioasă pe fiecare minister în parte. Haideți să așteptăm rezultatele acestei analize și abia apoi să tragem concluziile. În urma acestei analize care se va face în Comitetul Executiv și în care va fi prezentată activitatea fiecărui ministru în parte, eu sunt dispus să votez pentru schimbarea unor miniștri și, dacă analiza ne va arăta că acest Guvern trebuie schimbat în totalitate, vom lua în considerare inclusiv schimbarea premierului, dacă la dumnealui este problema”, a declarat Nicolae Bădălău.

„Avem deja un număr destul de mare de miniștri care se plâng de relația proastă pe care o au cu premierul Sorin Grindeanu. Sunt cinci sau șase colegi care se reclamă acest lucru și eu consider că acesta este un semnal de alarmă destul de puternic”, a mai spus el.

×
Subiecte în articol: Niculae Badalau guvern cotroceni
Parteneri
România, sub asaltul valului de praf saharian
x close