Antena 3 CNN Politică Ședință la vârful PSD, plan împotriva anticipatelor

Ședință la vârful PSD, plan împotriva anticipatelor

Liderii PSD se reunesc în ședință la vârf să pună la punct strategia pentru a contracara planul liberalilor de a provoca alegeri anticipate. Social-democrații vor să atace pe mai multe fronturi: și desemnarea lui Ludovic Orban de a forma noul guvern după ce a fost dat jos prin moțiune de cenzură, dar și ordonanțele de urgență adoptate în număr record în ultima ședință de guvern dinaintea moțiunii.

Ședință la vârful PSD, plan împotriva anticipatelor
Sursa foto: Foto: Facebook/Marcel Ciolacu
de M.V    |    09 Feb 2020   •   10:31

Urmează o săptănână de foc pe scena politică, pentru că luni, cel mai probabil, social-democrații ar urma să depună la CCR o sesizare de neconstituționalitate, asta după ce Klaus Iohannis, în urmă cu câteva zile a venit cu propunerea ca Ludovic Orban să fie varianta de premier.

Deși social-democrații au majoritate în Parlament și au trântit executivul cu moțiunea de cenzură și au venit la Cotroceni, împreună cu Pro România, cu propunerea de premier, având majoritate parlamentară, Președintele a ales tot varianta liberalilor.

Surse politice spun că Orban va veni cu lista de miniștri în Parlament și tot mâine social-democrații va depune cererea la CCR.

×
Subiecte în articol: PSD Klaus Iohannis
Parteneri
Ministrul Energiei a decis ce se va întâmpla cu taxa pe soare
x close