Antena 3 CNN Politică Șeful PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, audiat la DNA în dosarul Tel Drum

Șeful PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, audiat la DNA în dosarul Tel Drum

Șeful PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, audiat la DNA în dosarul Tel Drum
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/mocioalcaion
de M.Z.    |    04 Dec 2017   •   13:33

Preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a fost audiat luni dimineaţă, peste o oră la DNA. 

Potrivit unor surse, Mocioalcă a fost chemat să dea explicaţii în dosarul Tel Drum, în care este implicat şeful său direct, Liviu Dragnea

La ieșirea de la audieri, Mocioalcă a spus că a adus lămuriri procurorului de caz despre această situație și susține că el nu are nicio legătură cu dosarul.

Acesta a declarat că a fost chemat la DNA pentru a aduce lămuriri în faţa procurorilor, dar că numele lui nu apare în dosarul în care este cercetat liderul PSD, Liviu Dragnea. 

Șeful PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, a mai precizat că el este cel care a intermediat împăcarea dintre președintele PSD, Liviu Dragnea, și fostul premier Sorin Grindeanu.

Mocioalcă nu este singurul care urmează să fie audiat luni în dosarul Tel Drum. Potrivit unor surse judiciare, la DNA mai sunt așteptate alte două personaje din linia întâi a partidului, Victor Ponta și Dan Șova.

Liviu Dragnea a contestat sechestrul dispus de DNA în dosarul Tel Drum, în valoare de aproximativ 27 milioane euro, preşedintele PSD invocând faptul că nu s-a constituit nicio parte vătămată în cauză.

Procurorii DNA au anunţat, oficial, pe 13 noiembrie, că Liviu Dragnea este urmărit penal în dosarul Tel Drum, pentru constituirea unui grup infracţional, abuz în serviciu şi infracţiuni privind deturnarea de fonduri europene, în legătură cu favorizarea companiei în privinţa acordării de contracte.

Faptele ar fi fost comise în perioada în care Dragnea era preşedinte al Consiliului Judeţean Teleorman.

Citiți și Ce bunuri i-a confiscat DNA lui Dragnea, pentru recuperarea prejudiciului în dosarul Tel Drum

×
Subiecte în articol: tel drum Liviu Dragnea
Parteneri
Mărturia exclusivă a femeii atacată de soţ cu maşina, la Vişeu
x close