Antena 3 CNN Politică Senatorii, chiul cu repetiţie

Senatorii, chiul cu repetiţie

Senatorii, chiul cu repetiţie
Sursa foto: Foto: Agerpres
29 Mai 2015   •   16:03

Senatorii au avut parte de o spăptămână în care au muncit doar două zile. După ce luni şi-au luat liber de Rusaliile catolice, aceştia au venit la Parlament doar marţi şi miercuri. La sfârşit de săptămână aleşii nu au venit nici în plen, dar nici în teritoriu acolo unde trebuiau găsiţi la cabinetele parlamentare.

Reporterii Antena 3 au încercat să găsească senatori muncitori însă nici urmă de aceştia. Primul obstacol întâmpinat: adresa cabinetului parlamentar. Pe pagina de internet a Senatului nu există adresele la care pot fi găsiţi aleşii. Dacă la Camera Deputaţilor există o astfel de centralizare, la Senat nu sunt trecute nici măcar adresele de email sau numerele de telefon. Cu greu am găsit câteva cabinete, însă nu şi senatori.

Într-o precizare transmisă redacţiei, senatorul Anca Boagiu susţine că este plecată din ţară, însă, în mod normal se află în fiecare zi de vineri la cabinetul parlamentar. Legile vor mai aştepta, cel puţin până marţea viitoare atunci când senatorii au o nouă zi de muncă.

×
Parteneri
Atenţionare meteo ANM: Ploi, vijelii, lapoviţă şi ninsoare
x close