Antena 3 CNN Politică Senatorul Vasile Dâncu, singurul candidat la şefia PSD Cluj

Senatorul Vasile Dâncu, singurul candidat la şefia PSD Cluj

Senatorul Vasile Dâncu, singurul candidat la şefia PSD Cluj
18 Ian 2008   •   15:26

Senatorul Vasile Dâncu este singurul candidat pentru funcţia de preşedinte al filialei clujene a Partidului Social-Democrat. Acesta şi-a anunţat intenţia de a intra în cursa pentru funcţia de lider al PSD Cluj la începutul acestei săptămâni. Până vineri, la ora prânzului, când s-a încheiat perioada de depunere a candidaturilor, nu se mai înscrisese altcineva. La mijlocul lunii decembrie, preşedintele Ioan Rus şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al PSD Cluj, fără să-şi fi motivat gestul, dar a spus că doreşte să acorde mai mult timp acţiunilor pe care le va întreprinde ca vicepreşedinte la nivel naţional al partidului.

Vasile Dâncu a declarat, la momentul anunţării candidaturii sale, că s-a hotărât să accepte această sarcină în urma propunerii venite de la colegii săi de partid, deoarece s-a constatat în interiorul filialei că este nevoie de un lider ''pentru vreme de război''.

Fost ministru al Informaţiilor Publice, Vasile Dâncu a elaborat, pentru candidatura sa la şefia PSD Cluj, un program care se bazează pe elemente precum repoziţionarea organizaţiei în Cluj, iar aceasta va trebui să ţină cont de schimbările înregistrate de electorat şi de poziţia partidului la nivel naţional.

Funcţia de preşedinte interimar este deţinută de deputatul Vasile Soporan, care a declarat că nu doreşte să candideze pentru ocuparea postului de preşedinte al PSD Cluj. De asemenea, şi-au mai anunţat candidatura încă şapte persoane pentru două funcţii de vicepreşedinte al filialei.

Rompres

×
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close