Antena 3 CNN Politică Serban Nicolae, episod inedit cu Bogdan Aurescu: Sper că între timp v-ați dumirit

Serban Nicolae, episod inedit cu Bogdan Aurescu: Sper că între timp v-ați dumirit

Senatorul PSD Șerban Nicolae relatează un episod petrecut la audierile din comisiile de specialitate, înainte de învestirea Guvernului Orban.

Serban Nicolae, episod inedit cu Bogdan Aurescu: Sper că între timp v-ați dumirit
13 Dec 2019   •   22:06

Șerban Nicolae spune că ministrul de Externe, Bogdan Aurescu, nu știa data corectă la care au loc alegerile din Marea Britanie. 

"RED PLAGUE

(inventați un DNA ca să vină să vă ia!)

La audierile din comisiile de specialitate, cu ocazia nominalizării ca ministru al afacerilor externe, vorbind, în contextul BREXIT, despre interesele cetățenilor români rezidenți în Marea Britanie, dl. Bogdan Aurescu a spus că sunt avute în vedere mai multe măsuri care vor ține cont de evoluțiile politice britanice de după alegerile parlamentare programate pentru 11 decembrie 2019. I-am atras atenția că e în eroare și că alegerile vor avea loc în 12 decembrie. Deși nu constituia vreo miză, în loc să se corecteze, dl. Aurescu mi-a sugerat, cu o ironie de imitație, să mai citesc pentru că sunt eu cel „în eroare”. A fost acompaniat și de hăhăielile „intelectuale” ale câtorva parlamentari veniți cu ordin de zi să-l voteze în orice condiții.

Domnule ministru, sper că între timp v-ați dumirit că alegeri în Marea Britanie au fost pe 12 decembrie și că rigoarea nu e o componentă opțională în exercitarea responsabilităților guvernamentale și că ironia ieftină nu ține de profesionalism. Și luați niște lecții de bune-practici în evitarea cozilor la secțiile de votare...", a scris Șerban Nicolae pe Facebook.

×
Parteneri
E oficial! Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte
x close