Antena 3 Politică Sinteza zilei. Greșeala făcută de PSD înainte de moțiune

Sinteza zilei. Greșeala făcută de PSD înainte de moțiune

10 Oct 2019   •   21:44
Sinteza zilei. Greșeala făcută de PSD înainte de moțiune
Sursa foto: foto: Antena 3

A căzut guvernul. Este joia neagră peste PSD și PSD-ul vrea să spună că este joia neagră pentru țară, pentru că au început deja în ultimele ore să apară o serie de informații despre ce va face următorul Guvern.

"În Parlamentul României am văzut o încleștare mare: șase partide, împreună cu minoritățile, încleștate împotriva PSD-ului. PSD care a fost destulde sigur că nu va pierde și că guvernul va rămâne în funcție. Însă a făcut greșeli care l-au costat scump.

Probabil că astăzi înțeleg mai bine de ce ar fi trebuit să negocieze un candidat la președinție împreună cu ALDE și să meargă ca o alianță. Probabil astăzi au înțeles mai bine că fiecare dintre parlamentarii pe care îi pierdeau și care mergeau la alte partide ar fi trebuit să fie păstrat cu mult mai multă atenție. Multe greșeli în trei ani de zile", a spus Mihai Gâdea, la începutul ediției de joi a emisiunii "Sinteza Zilei".

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close