Antena 3 CNN Politică Sinteza zilei. În ce capcană a fost împins Klaus Iohannis

Sinteza zilei. În ce capcană a fost împins Klaus Iohannis

Sinteza zilei. În ce capcană a fost împins Klaus Iohannis
31 Mai 2018   •   21:53

Mihai Gâdea a arătat joi, la "Sinteza Zilei", mecanismul complex prin care președintele Klaus Iohannis a fost împins în capcană de sistem.

"Se știa de la început că e o stradă înfundată. Problema este că intri pe ea, e înfundată, și când vrei să ieși de pe ea, e o problemă mare, pentru că între timp se închide și în partea cealaltă. Ești blocat!

Să vii să susții toate acțiunile 'eu am încredere în doamna Kovesi', 'eu am încredere în DNA', în permanență să vorbești despre penali și orice etichetă pune ea, tu să-i faci reclamă.

Tu știi că, de fapt, această industrie este una profund frauduloasă, imorală, ilegală și, cu toate astea, în calitate de președinte al României faci reclamă unei escrocherii? Grav!

Habar n-am dacă este prea târziu pentru președinte să iasă. Un președinte poate să iasă și în ultimul moment. Dar vedeți cum îl împing și cumva s-a băgat în mijlocul lor și senzația este că nu mai poate să iasă", a spus Mihai Gâdea.

Mihai Gâdea a prezentat imagini de joi în care președintele Klaus Iohannis pare mai abătut decât de obicei.

"Am avut așa un sentiment că președintele era absolut răvășit, într-un moment critic, pentru că l-au băgat într-un moment critic. I-au spus că va câștiga la Curtea Constituțională", a explicat Mihai Gâdea.

 

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei Mihai Gâdea Klaus Iohannis
Parteneri
Facturi Hidroelectrica, anunțul companiei pentru clienţi
x close