x close

Sinteza zilei. Premieră națională! Ordonanța de urgență despre anticipate

de D.G.    |    13 Feb 2020   •   23:32
Sinteza zilei. Premieră națională! Ordonanța de urgență despre anticipate 817 foto: captura Sinteza zilei

Şeful Cancelariei prim-ministrului, Ionel Dancă, a precizat joi că, în momentul în care premierul Ludovic Orban va decide, ordonanţa de urgenţă privind organizarea alegerilor anticipate, adoptată de Guvern săptămâna trecută, va fi trimisă spre publicare la Monitorul Oficial.

"În momentul de faţă nu există o decizie a prim-ministrului legată de acest act normativ, în momentul în care prim-ministrul va decide va fi trimisă la publicare în Monitorul Oficial", a anunţat Ionel Dancă, la finalul şedinţei de Guvern.

Întrebat dacă proiectul de act normativ are şi avizul Consiliului Economic şi Social, Dancă a precizat că OUG adoptată de Guvern "îndeplineşte toate condiţiile legale pentru a fi trimisă la publicare".

Mihai Gâdea a prezentat, joi, la Sinteza zilei, în premieră națională, ordonanța de urgență despre alegerile anticipate.

"Vedeți, aici este o chestiune - ele sunt ordonanțe numite 'de urgență' pentru că sunt de urgență sau ar trebui să justifice o anumită urgență, dar iată că în momentul de față nu ma e nicio urgență", a spus Mihai Gâdea.

 

Citeşte mai multe despre:

Sinteza Zilei
Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati