Antena 3 CNN Politică Săptămâna viitoare începe evaluarea miniștrilor Cabinetului Grindeanu. Tăriceanu: ”Vorbim de o responsabilitate partajată”

Săptămâna viitoare începe evaluarea miniștrilor Cabinetului Grindeanu. Tăriceanu: ”Vorbim de o responsabilitate partajată”

Săptămâna viitoare începe evaluarea miniștrilor Cabinetului Grindeanu. Tăriceanu: ”Vorbim de o responsabilitate partajată”
31 Mai 2017   •   21:57

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu a afirmat, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3, că săptămâna viitoare ALDE și PSD vor începe discuțiile cu miniștrii Guvernului Grindeanu, cărora le-a cerut o ”evaluare a stadiului de îndeplinire a angajamentelor luate prin programul de guvernare”.

”Există o responsabilitate partajată. Noi avem responsabilitea politică, pentru că noi ne-am prezentat în fața electoratului, noi am cerut voturile și le-am primit, și o altă responsabilitate o are primul ministru, cu membrii Cabinetului, care au primit votul de încredere al Parlamentului pentru a îndeplini programul de guvernare”, a spus Tăriceanu.

”Premierul poate să aibă o percepție mai corectă, pentru că este mai aproape de acțiunea miniștrilor, dar și noi vrem să vedem cum stăm. Pentru că timpul aleargă cu viteză. Dumneavoastră ne întrebați ce facem cu o anumită parte de reformă a justiției, antreprenorii vor să știe care sunt pârghiile pe care le acționăm pentru ca economia să poată crească în continuare (...) sunt foarte multe angajamente pe care ni le-am luat”, a mai spus Călin Popescu Tăriceanu.

Tăriceanu a subliniat că a primit deja două rapoarte ”stufoase” din partea a doi miniștri, fără să precizeze despre cine e vorba.

Președintele ALDE a arătat că săptămâna viitoare vor începe discuțiile față în față cu miniștrii Cabinetului Grindeanu, după care va urma o ședință comună PSD-ALDE, unde se va trage linia de bilanț.

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close