Antena 3 CNN Politică Sinteza Zilei: Topul vedetelor umilite la vot (VIDEO)

Sinteza Zilei: Topul vedetelor umilite la vot (VIDEO)

Sinteza Zilei: Topul vedetelor umilite la vot (VIDEO)
01 Dec 2008   •   23:12

Invitaţii de luni seară seară sunt Bogdan Teodorescu, Victor Ciutacu şi Ion Cristoiu. Tema emisiunii ? ?Top vedete umilite la vot. Se împacă Tăriceanu cu Băsescu??

Emisiunea a început cu prezentarea unui top al vedetelor umilite la vot. Cei mai mari doi perdanţi sunt consideraţi Victor Becali şi Corneliu Vadim Tudor.
În trecut, Victor Becali afirma despre Corneliu Vadim Tudor: ?Este posedat de diavol. Un singur lucru pot sa spun: Vadim e nebun. O să încerc să scap România de acest cancer care se numeşte Vadim.?
La rândul lui, Vadim spunea despre Becali: ?Este un executant. Are relaţii cu clanul Cămătaru. Este un fost bişniţar de mahala, nu războinicul luminii.? Partidele celor doi nu intră în Parlament. Becalii nu a reuşit să căştige decât 15% din voturi, iar debutanta Oana Mizil, l-a depăşit cu uşurinţă.

Alţi învinşi ai alegerilor parlamentare de duminică sunt Florin Călinescu, cu un procent neaşteptat de mic în Argeş, Mitică Dragomir, Lavinia Şandru, care nu a reuşit să obţină decât un procent sub 1%.
Mircea Geoană a intervenit în timpul emisiunii prin telefon. ?Eu nu cred că este utilă refacerea alianţei din 2004. Cred că vom avea o formulă în care PSD să fie în poziţie principală. Din punctul de vedere al impresiei artistice, noi am câştigat alegerile. Dar mai avem un drum lung de făcut ? a declarat preşedintele PSD.
Ion Cristoiu: ?Cred că această formulă de vot este catastrofală. Mai bun era acel vot în două tururi. Premiantul număul unu al acestor alegeri este Vanghelie? este de părere analistul.
Bogdan Teodorescu a spus: ?Absenteismul foarte mare a strâns bazinele electorale. Lipsa dezbaterii nationale a făcut ca fiecare partid să aibă partea sa de forţă. Batălia a fost între Luminiţa Anghel şi Elena Udrea. Aceasta bătălie nu poate să ridice interesul oamenilor. Există iluzia că a câştigat dreapta sau stânga. Toate mesajele din această campanie au fost de stânga.
Crin Antonescu, reprezentantul PNL a intervenit şi el prin telefon. ?Eu pot să infirm orice înţelegere între Tăriceanu şi Băsescu. Punctul nostru de vedere, inclusiv al lui Tăriceanu, este că tandreţea care l-a cuprins pe domnul Boc nu este credibilă pentru noi. Suntem într-un moment foarte serios. Trebuie să încercăm să ne aşezăm în plan politic pentru perioada care urmează. Asemenea idile ieftine, reîncălzite, nu merg.?
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Răsturnare de situaţie în intenţia de vot la alegerile locale
x close