Sorin Grindeanu a numit un nou președinte la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici

de A.M.P    |    23 Mar 2017   •   19:13
Sorin Grindeanu a numit un nou președinte la Agenţia Naţională a Funcţionarilor Publici Foto: Agerpres

Cristian Vasile Bitea a fost numit în funcţia de preşedinte, cu rang de secretar de stat, al Agenţiei Naţionale a Funcţionarilor Publici, printr-o decizie a premierului Sorin Grindeanu, scrie Agerpres.

Totodată, şeful Executivului a decis eliberarea lui Cristian Vasile Bitea din funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al ANFP. 

Pe de altă parte, Cezar Stancu a fost numit în funcţia de vicepreşedinte, cu rang de subsecretar de stat, al Autorităţii Naţionale pentru Cetăţenie, pentru un mandat de patru ani, printr-o altă decizie a lui Sorin Grindeanu. 

De asemenea, Liviu Narcis Pîrvu, consilier la cabinetul vicepremierului - ministrului Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, a fost numit membru al Consiliului de Administraţie al Agenţiei Naţionale pentru Ocuparea Forţei de Muncă, reprezentant al Guvernului, pentru un mandat de patru ani. 

Deciziile premierului Grindeanu au fost publicate joi în Monitorul Oficial. AGERPRES/(AS - autor: Mădălina Cerban, editor: Andreea Rotaru)

x close