Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu dă asigurări: „Nu există niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului”

Sorin Grindeanu dă asigurări: „Nu există niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului”

Sorin Grindeanu dă asigurări: „Nu există niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului”
08 Iun 2017   •   11:46

Prim-ministrul Sorin Grindeanu a declarat joi că îşi doreşte ca activitatea Guvernului să fie îmbunătăţită, precizând că nu există în prezent "niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului".

"Nu există niciun fel de ştirbire a autorităţii premierului", a spus Grindeanu, întrebat dacă îl afectează presiunea care ar exista în prezent în coaliţia de guvernare privind activitatea Guvernului.

De asemenea, şeful Executivului a arătat că îşi doreşte ca activitatea Guvernului să fie îmbunătăţită.

"E normal să fie evaluări, evaluări pe care le fac şi liderii coaliţiei - e un guvern politic, un guvern care se bazează pe o majoritate în Parlament -, evaluări pe care le facem şi la nivel de Guvern, la nivelul prim-ministrului. E un Guvern perfect? Nu. Tot timpul e loc de mai bine, tot timpul e loc în a-ţi îmbunătăţi activitatea. Eu îmi doresc ca toate aceste lucruri să ducă - şi ăsta cred că e scopul tuturor - (...) la îmbunătăţirea activităţii Guvernului României. (...) Din această perspectivă, lucrurile sunt cât se poate de clare, spuse şi de mine, şi spuse şi de domnul preşedinte Dragnea", a susţinut Grindeanu, la finalul unei vizite de lucru efectuate la Paris.

Întrebat dacă exclude o demisie, în cazul în care presiunile vor creşte, Grindeanu a răspuns: "Nu vreau să fac speculaţii. (...) Îmi doresc ca activitatea Guvernului (...) să fie îmbunătăţită. S-au făcut foarte multe lucruri bune. În continuare trebuie să facem lucruri bune şi ăsta este rolul meu, al echipei şi nu doar, al celor care ne susţin în coaliţie şi în Parlament".

Totodată, întrebat dacă se va împotrivi în cazul în care partidele din coaliţie vor cere ca unul dintre miniştri să plece din Guvern, Grindeanu a precizat: "Nu există tensiuni, nu există lucruri de acest tip, tot timpul trebuie să existe argumente. De ce (...) vrei să faci un lucru, de ce, poate, activitatea într-un anumit domeniu a fost (...) la un nivel mai redus? Discutăm pe argumente, nu pe altceva".

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu rămâne în funcție! CSM a decis
x close