Antena 3 CNN Politică Sorin Grindeanu, mesaj către PSD: E timpul să învățăm din greșeli. Și să nu le mai repetăm

Sorin Grindeanu, mesaj către PSD: E timpul să învățăm din greșeli. Și să nu le mai repetăm

Sorin Grindeanu vine cu un mesaj ferm pentru PSD. Fostul premier spune că e momentul unității, iar social-democrații trebuie să lase dorințele personale și să întoarcă fața către oameni.

Sorin Grindeanu, mesaj către PSD: E timpul să învățăm din greșeli. Și să nu le mai repetăm
Sursa foto: Hepta
26 Mai 2020   •   15:10

”E timpul să învățăm din greșeli. Și sa nu le mai repetăm. România are nevoie de lideri puternici, cu viziune și care pot da o altă direcție decât cea impusă de actuala guvernare. De prea multe ori, vedem în alte părți, în ultimele luni, circ, demagogie, haos, incompetență. Oamenii așteaptă altceva.

Sub nicio formă nu e momentul unor noi frământări interne, unor lupte inutile în PSD. Am spus-o de mai multe ori, sunt și voi rămâne un om cu valori profunde de stânga, voi susține și mă voi implica într-un proiect serios, corect și bazat pe necesitățile reale ale societății românești.

Vreau să cred ca adevărații social democrati înțeleg unde ne aflăm si ce avem de făcut pentru a redeveni partidul în care jumătate dintre români au încredere. Am un mesaj ferm, e momentul unității, să lăsăm dorințele personale și să ne întoarcem fața către oameni.” a scris Sorin Grindeanu, pe Facebook. 

×
Subiecte în articol: Sorin Grindeanu PSD
Parteneri
Procesul lui Vlad Pascu a fost amânat. Ar putea fi reluat de la zero
x close