Antena 3 CNN Politică Sorin Oprescu: "Nu intenţionez să-mi anunţ candidatura pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie?

Sorin Oprescu: "Nu intenţionez să-mi anunţ candidatura pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie?

Sorin Oprescu: "Nu intenţionez să-mi anunţ candidatura pentru alegerile prezidenţiale din noiembrie?
Sursa foto: Sporin Oprescu
24 Iul 2009   •   14:48

Primarul Capitalei, Sorin Oprescu nu intenţionează să-şi anunţe candidatura pentru Preşedinţie. Edilul Capitalei a afirmat, vineri, că are de onorat promisiunile făcute bucureştenilor şi i-a atacat pe cârcotaşii care "dacă faci, te întreabă de ce faci, dacă nu faci, te întreabă de ce nu faci".
"Nu intenţionez să-mi anunţ candidatura pentru alegerile din noiembrie. Eu am promis ceva cetăţenilor acestui oraş şi trebuie să-mi îndeplinesc promisiunile", a declarat Sorin Oprescu, chestiont de presă la sfârşitul unei vizite în Parcul Tineretului.
Primarul general a apreciat că unii oameni sunt cârcotaşi, "dacă faci, te întreabă de ce faci, dacă nu faci, te întreabă de ce nu faci".
Primarul Bucureştiului nu este la prima poziţie exprimată de acest gen. În urmă cu mai bine de o lună, la prezentarea bilanţului de un an de la preluarea mandatului de primar al Capitalei, Sorin Oprescu a declarat că nimeni nu îl va implica în certurile şi aranjamentele politice de culise şi a cerut să nu se facă "speculaţii ieftine" pe seama posibilei candidaturi la Preşedinţie,
"Şi pentru că a început deja campania pentru Preşedinţie, am şi eu de transmis un mesaj: Nu faceţi speculaţii ieftine pe seama mea! Nimeni nu mă va implica în certurile şi aranjamentele politice de culise. Voi rămâne fidel propriilor convingeri: voinţa, interesul şi binele oamenilor!", a spus la acea vreme Oprescu.

Antena3.ro

×
Parteneri
O nouă companie aeriană lansează zboruri interne la preţuri mici
x close