Antena 3 CNN Politică Ştirea Zilei: Udrea, scumpă Udrea!

Ştirea Zilei: Udrea, scumpă Udrea!

Ştirea Zilei: Udrea, scumpă Udrea!
29 Iul 2009   •   19:09

PDL încearcă să scape de PSD şi va forţa probabil intrarea acestora în opoziţie, printr-o restructurare a guvernului. Ca şi cum cazul Ridzi n-ar fi existat, Emil Boc s-a dezlănţuit împotriva a patru ministere conduse de PSD-işti, despre care s-a declarat nemulţumit.

Nemulţumirea premierului are legătură şi cu negocierile cu FMI, dar are şi motive politice - PSD a susţinut investigarea de către parlament a ministrului Udrea. Pe preşedinte, criza ca duşman se pare că nu-l mai satisface şi încearcă să-şi găsească un altul, ca să se poată victimiza mai cu spor.

Într-un interviu halucinant pentru Gândul, consilierul său, Sebastian Lăzăroiu, vorbeşte despre un nou 322 - format din PSD, PNL, Realitatea şi Antena 3. Lăzăroiu sugerează că cei care-l critică pe preşedinte o fac fără motiv, pentru că execută doar nişte ordine, ei fiind de fapt nişte prefăcuţi.

În această seară sunt invitaţi Ludovic Orban, prim-vicepreşedinte PNL, Sulfina Barbu, deputat PDL şi Victor Ciutacu, redactor-şef Jurnalul Naţional.

Întrebarea Zilei ? ?Udrea, scumpă Udrea!?


PARTICIPAŢI LA DEZBATERI ŞI TRIMITEŢI COMENTARII SAU ÎNTREBĂRI PE www.antena3.ro/stirea_zilei




Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3

Vedeţi transcriptul emisiunilor Antena 3

Antena3.ro

×
Parteneri
Zeci de tornade impresionante au lovit centrul Statelor Unite
x close