Stolojan: Constantinescu fabulează

01 Sep 2009   •   00:36
Stolojan: Constantinescu fabulează
theodor stolojan

Liderul PDL Theodor Stolojan susţine că Emil Constantinescu fabulează atunci când îl acuză, la fel ca şi pe Traian Băsescu, de relaţii apropiate cu fosta Securitate şi menţionează că fostul preşedinte are un discurs "plin de ură şi resentimente".

"Am luat cunoştinţă de scrisoarea deschisă a domnului Emil Constantinescu , în care acesta formulează o serie de atacuri împotriva unor intelectuali români, a PDL, a preşedintelui României şi a mea personal. Constat că dl. Constantinescu fabulează în aceeaşi notă cu care ne-a obişnuit de câţiva ani de zile şi nu reuşeşte să adopte atitudinea publică potrivită unui fost preşedinte al ţării. Îl rog pe dl. Constantinescu să oprească discursul bazat pe ură şi resentimente şi să încerce, din poziţia de fost preşedinte al României, cu calm şi moderaţie, să contribuie într-o manieră pozitivă la construcţia unei Românii cât mai aproape de standardele europene", se arată în comunicatul lui Stolojan, citat de Mediafax.

Fostul preşedinte Emil Constantinescu susţine, într-o scrisoare deschisă adresată, luni, societăţii civile, că singurul candidat viabil la Preşedinţie este Crin Antonescu şi că Traian Băsescu şi Theodor Stolojan au fost apropiaţi ai fostei Securităţi.


Antena3.ro

x close