Antena 3 CNN Politică ?Succesurile? Elenei Băsescu din Parlamentul European, decontate cu 10.000 de Euro pe lună de Luxten

?Succesurile? Elenei Băsescu din Parlamentul European, decontate cu 10.000 de Euro pe lună de Luxten

?Succesurile? Elenei Băsescu din Parlamentul European, decontate cu 10.000 de Euro pe lună de Luxten
06 Sep 2008   •   13:20

Ştirea că fiica preşedintelui, Elena Băsescu, părăseşte pentru o perioadă politica dâmboviţeană pentru a lucra ca stagiar la Parlamentul European s-a răspândit repede. Media nu s-a abţinut să-şi aducă aminte că, acum ceva vreme, Elena Băsescu vorbea la o întrunire despre ?succesurile? din politică. Progresul rapid se explică acum prin favorul oferit fiicei preşedintelui de europarlamentarul PD-L, Monica Iacob Ridz, care i-a făcut cadou tinerei speranţe într-ale politicii postul de stagiar. Pe gratis, cum au ţinut să comunice canalele oficiale, în sensul că Elena Băsescu nu va avea parte de salariu la Bruxelles.

Totuşi, fata lui Băsescu nu o va duce rău cu banii în perioada următoare. Şi asta pentru că în această perioadă îşi va păstra job-ul part-time pe care îl are la firma Luxten, de unde primeşte, potrivit blogului lui Andrei Bădin , 10.000 de euro pe lună. Firma Luxten asigură de ani buni iluminatul stradal în Bucureşti, în urma unui contract cu primăria început în mandatul lui Viorel Lis şi derulat apoi fără probleme pe vremea lui Traian Băsescu şi Adriean Videanu. Probabil că, decizia de a-i acorda în continuare salariul de 10.000 de euro Elenei Băsescu, în condiţiile în care ea nu va mai sta nici măcar în Bucureşti, se bazează pe ?succesurile? pe care le are fiica preşedintelui în a scoate din beznă iluminatul public din Capitală.

"SUCCESURILE" ELENEI BĂSESCU


Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close