Antena 3 CNN Politică "Succesurile" Elenei Băsescu se mută în Parlamentul European

"Succesurile" Elenei Băsescu se mută în Parlamentul European

"Succesurile" Elenei Băsescu se mută în Parlamentul European
05 Sep 2008   •   15:14

Elena Basescu va fi stagiar la Parlamentul European. Chiar şefa ei, pe linie de partid, europarlamentarul PD-L, Monica Iacob Ridzi, a angajat-o pe fiica şefului statului pe post de stagiar. Surse din Parlamentul European au declarat ca Elena Basescu a fost angajata de la 1 septembrie până în noiembrie, în momentul în care Ridzi ar putea fi aleasă deputat.

"Mă duc două săptămâni pe lună la Parlamentul European. Prima dată am fost plecată luni. În prima săptămână am învăţat despre instituţii europene, politici europene, proceduri ale Parlamentului European, am asistat la şedinţele de grup ale PPE", a precizat Elena Băsescu, pentru Mediafax.

Elena Băsescu infirmă zvonurile potrivit cărora ar fi fost angajată pe post de asistentă a Monicăi Iacob Ridzi.

"Orice europarlamentar trebuie să aibă asistenţi şi stagiari. Nu m-am angajat asistent, ci stagiar. Stagiarii nu sunt plătiţi, ci li se decontează transportul şi cazarea", a explicat Elena Băsescu, pentru agenţia de presă.

Acum ceva timp, Elena Băsescu vorbea despre "succesurile" din politică. Iată că acum a ajuns aproape de un post vânat de mulţi tineri politicieni, urmând să lucreze chiar la Parlamentul European.

SUCCESURILE ELENEI BĂSESCU


Antena3.ro

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close