Antena 3 CNN Politică Surse: Când ar putea fi remaniată Monica Anisie. De ce nu este mulţumit PNL de ministrul Educaţiei

Surse: Când ar putea fi remaniată Monica Anisie. De ce nu este mulţumit PNL de ministrul Educaţiei

Ministrul Educaţiei, Monica Anisie, pierde susţinerea colegilor de partid care cer demiterea ei de urgenţă. Liberalii îi reproşează acesteia nenumăratele bâlbe din mandatul său, dar mai ales proasta organizare a începutului de an şcolar. 

Surse: Când ar putea fi remaniată Monica Anisie. De ce nu este mulţumit PNL de ministrul Educaţiei
Sursa foto: Hepta
de Milena Niță    |    25 Sep 2020   •   13:45

Tot mai multe voci din PNL îi cer premierului să o elibereze din funcţie cât mai repede pe Monica Anisie, fiind veriga slabă din guvern.

Liberalii spun că modul defectuos de organizare a începutului de an şcolar a atras multe critici din partea părinţilor.

Surse: Anisie trebuia remaniată demult

Mai mult, potrivit unor surse citate de Antena 3, liberalii spun că Monica Anisie ar fi trebuit să fie remaniată de foarte mult timp, dar premierul Ludovic Orban se încăpăţânează să o susţină pe Anisie în guvern, mai ales în această perioadă a alegerilor.

Potrivit surselor citate, abia după alegerile parlamentare din 6 decembrie, ministrul Educaţiei ar putea să fie înlocuit din funcţia pe care o deţine.

Surse: Remanierea, după alegerile parlamentare

Temerea premierului Ludovic Orban în ce priveşte o remaniere a lui Anisie este legată de o posibilă instabilitate a guvernului care ar putea să creeze un prejudiciu de imagine în această perioadă PNL, dar şi guvernului.
 

×
Subiecte în articol: Monica Anisie
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close