Antena 3 CNN Politică Tăriceanu acuză Cabinetul Boc: 2009 va fi primul an în care salariile vor scădea

Tăriceanu acuză Cabinetul Boc: 2009 va fi primul an în care salariile vor scădea

Tăriceanu acuză Cabinetul Boc: 2009 va fi primul an în care salariile vor scădea
Sursa foto: Calin Popescu Tariceanu
19 Ian 2009   •   14:57

Liderii Partidului Naţional Liberal s-au întrunit, luni, într-o şedinţă, în cadrul căreia au discutat despre măsurile anunţate de Guvernul Emil Boc.
Preşedintele PNL, Călin Popescu Tăriceanu aşteaptă ca executivul Boc să vină, în termen de o săptămână, cu un program concret de măsuri economice, împotriva crizei.
În caz contrar, PNL ameninţă că va cere organizarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului.
La finalul şedinţei de luni, liderul PNL, Călin Popescu Tăriceanu, a acuzat Cabinetul Boc că şi-a stabilit un obiectiv deja îndeplinit. Potrivit fostului premier, măsura de a aduce punctul de pensie la nivelul de 45% din salariul mediu pe economie a fost deja adoptată la 1 octombrie 2008.
Totodată, Călin Popescu Tăriceanu a mai declarat că anul 2009 va fi primul an în care salariile vor scădea, după ce aceastea au crescut în ultimii patru ani. Potrivit acestuia, Guvernul a prognozat un salariu mediu pe economie care se situează sub nivelul lunii noiembrie, 2008.
Preşedintele PNL a precizat, la începutul declaraţiilor de presă, că formaţiunea politică pe care o conduce va anunţa, marţi, candidatul propus pentru Primăria Clujului.
Antena 3

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
România nu are bani să îşi trimită sportivii la Olimpiadă
x close