Antena 3 CNN Politică Tăriceanu, acuzații grave: cine sunt adevărații responsabili de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19

Tăriceanu, acuzații grave: cine sunt adevărații responsabili de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că încercările președintelui Iohannis de a pune în cârca opoziției numărul mare de infectări cu coronavirus din ultimele zile sunt de-a dreptul onfensatoare.

Tăriceanu, acuzații grave: cine sunt adevărații responsabili de creșterea numărului de îmbolnăviri cu COVID-19
Sursa foto: Antena 3
de Claudia Simion    |    19 Iun 2020   •   10:25

"Mă întreb dacă i-a trecut vreo secundă prin cap că această creștere poate fi cauzată mai degrabă de impotența “Guvernului Meu” de a respecta legea adoptată de Parlament cu privire la obligativitatea Guvernului de a furniza 30 de măşti de protecţie pe lună românilor cu venituri mici. Asta ca să nu mai spun de OUG privind acordarea gratuită de măști prin care “Guvernul Meu” se angaja că va oferi un număr de 50 de măști pentru fiecare din persoanele din categoriile defavorizate, aferente unei perioade de două luni. Ori tocmai aceste persoane sunt cele mai expuse îmbolnăvirii involuntare cu coronavirus.", a spus liderul ALDE.

Ce e mai grav e că președintele Klaus Iohannis nu a luat prea în serios existența COVID-19, tocmai pentru a-și putea continua planurile legate de campania electorală, mai explică Tăriceanu. "A negat existența virusului în speranța că va putea organiza anticipate, iar acum încearcă să găsească țapi ispășitori acolo unde ei nu sunt".

Călin Popescu Tăriceanu îi sugerează președintelui să caute adevărații responsabili de creșterea numărului de îmbolnăviri "în propria ogradă".

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
O dronă militară s-ar fi prăbuşit în apropiere de Brăila
x close