Tăriceanu, despre respingerea OUG 13: România e o parodie de stat de drept. Au venit până şi câinii să protesteze în piaţă

de A.M.P    |    20 Feb 2017   •   18:39
Tăriceanu, despre respingerea OUG 13: România e o parodie de stat de drept. Au venit până şi câinii să protesteze în piaţă Foto: Agerpres

Călin Popescu Tăriceanu a declarat, luni, în plenul în care s-a dezbătut legea de respingere a OUG 13, că România a ajuns o "parodie" de stat de drept, în care a fost "forfotă" din cauza OUG 13, protestând chiar şi câinii, iar PSD a vrut să facă bine abrogând ordonanţa, în timp ce opoziţia a vrut să facă rău şi să "distrugă", scrie news.ro.

El a criticat Legea de respingere a OUG 13 din punct de vedere regulamentar, dar şi politic.

Regulamentar, el a criticat această situaţie "inexplicabilă", provocată de PNL şi USR, care au vrut cu orice preţ respingerea ordonanţei.

"Au făcut mare caz că după ce OUG a fost abrogată trebuie să o mai respingem şi în Parlament. Cred că viziunea unora care sunt aici, cei mai nou veniţi, este să facă cu orice preţ rău. Orice trebuie respins. Dacă mai rămâne ceva care nu e respins, trebuie distrus. Făcând rău până la urmă aţi făcut bine, pentru că s-a dezincriminat abuzul în serviciu", a afirmat Tăriceanu.

El s-a referit şi la "colegii de la PSD", care au vrut să facă bine, închizând dezbaterea publică pe tema OUG 13, dar s-a ajuns să facă rău, pentru că "inaugurăm printr-o premieră" o procedură care pune Senatul într-o situaţie "penibilă".

Din punct de vedere politic, Tăriceanu a avut din nou critici faţă de proteste, întrebându-i pe senatori dacă au înţeles totuşi pentru ce a fost toată "forfota" ultimelor săptămâni.
 

x close