Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: ”Klaus Iohannis alege să țină la putere un guvern incompetent”

Tăriceanu: ”Klaus Iohannis alege să țină la putere un guvern incompetent”

Liderul ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, afirmă că președintele Klaus Iohannis alege să țină la putere un guvern incompetent.

Tăriceanu: ”Klaus Iohannis alege să țină la putere un guvern incompetent”
Sursa foto: Hepta
de Silvia Țigănilă    |    31 Aug 2020   •   11:55

În cea mai dificilă perioadă a țării, Klaus Iohannis alege să țină la putere un guvern incompetent și absolut incapabil să gestioneze criza de sănătate și, mai ales, criza economică.

Klaus Iohannis este complice la cumpărarea de parlamentari cu scopul de a rămâne la putere.

Oare Klaus Iohannis încurajează cumpărarea de parlamentari pentru a-și consolida scaunul de la Cotroceni?”, a scris Tăriceanu, luni, pe pagina sa de Facebook.

Parlamentul dezbate astăzi moţiunea de cenzură împotriva Guvernului Orban

Moțiunea de cenzură inițiată de PSD împotriva Guvernului Orban se va vota astăzi. Social-democrațiii se bazează pe voturile a 239 de parlamentari, cu 6 mai multe decât minimul necesar pentru a trece această moțiune de cenzură.

Iohannis, mesaj înainte de moţiune: PSD vrea să arunce țara în haos, pentru a pune mâna pe putere cu orice preț. Apelul preşedintelui către parlamentari

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis un mesaj luni, cu câteva ore înainte de votul moţiunii de cenzură iniţiate de PSD la adresa guvernului Orban, şi spune că social-democraţii vor să arunce ţara în haos, văzând aceste demers ca pe unul "toxic".

În cea mai dificilă perioadă pentru România din ultimii 30 de ani, PSD se luptă nu pentru binele și sănătatea cetățenilor, ci pentru a pune mâna pe putere cu orice preț. Cinismul cu care acest partid rupt total de interesele românilor își urmărește unicul scop de a ajunge din nou la resursele publice demonstrează clar că PSD este fundamental corupt de dorința de putere și nu se poate reforma, indiferent cine îl conduce”, afirmă Klaus Iohannis.

×
Subiecte în articol: Klaus Iohannis
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close