Antena 3 CNN Politică Tăriceanu rămâne pe poziţie: Moţiunea de cenzură a PD-L este politicianistă

Tăriceanu rămâne pe poziţie: Moţiunea de cenzură a PD-L este politicianistă

Tăriceanu rămâne pe poziţie: Moţiunea de cenzură a PD-L este politicianistă
04 Noi 2008   •   11:16

Într-o scurtă declaraţie de presă, susţinută marţi dimineaţă, premierul Călin Popescu Tăriceanu a atacat, din nou, moţiunea de cenzură iniţiată de PD-L. Tăriceanu susţine, în continuare, că demersul făcut de Partidul Democrat Liberal nu este nimic mai mult decât un gest politicianist.
"Este evident că, după începerea campaniei electorale, să depui o moţiune de cenzură este un gest politicianist", a declarat acesta.
În plus, premierul acuză asocierea dintre PD-L şi PRM, menţionând că acest gest spune multe despre democrat-liberal.
De asemenea, primul ministru a reamintit faptul că aprobarea creşterilor salariale ar avea efecte negative în economia României. "Nu putem rămâne insensibili la mesajele care vin din partea companiilor din ţară", a declarat acesta. Tăriceanu a dat ca exemplu disponibilzările tot mai dese din ultimul timp.
Premierul s-a aflat, marţi, la Parlament, pentru a asista la citirea moţiunii de cenzură iniţiată de PD-L. Prin această moţiune, democrat-liberalii solicită demiterea Guvernului pentru că a refuzat să pună în aplicare legea majorării salariilor profesorilor cu 50%, votată de Legislativ.
Antena3.ro

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Prognoza meteo ANM pentru luna mai. Vremea se schimbă după Paște
x close