Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Se încearcă o lovitură de stat și dărâmarea Guvernului

Tăriceanu: Se încearcă o lovitură de stat și dărâmarea Guvernului

Tăriceanu: Se încearcă o lovitură de stat și dărâmarea Guvernului
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    24 Sep 2017   •   22:39

Președintele Senatului și al ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, a spus duminică, la Antena 3, că, în opinia sa, se încearcă o lovitură de stat și dărâmarea Guvernului Tudose.

”Se încearcă o lovitură de stat, și nu spun lucrurile acestea cu ușurință. Se încearcă destrămarea coaliției de la guvernare PSD-ALDE, a PSD, pentru că DNA a ajuns să fie un instrument care face poliție politică în România”, a spus copreședintele coaliției PSD-ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, duminică, la emisiunea Sinteza Zilei, de la Antena 3.

În plus, Tăriceanu spune că a primit informații că se dorește deschiderea unor dosare penale pe numele lui și al lui Dragnea.

”Și Liviu Dragnea, și eu am primit informații că se încearcă deschiderea unor dosare penale împotriva noastră sau a unor membri ai Guvernului și asta se vede prin ce s-a întâmplat în ultima săptămână”, a spus Tăriceanu.

”Ca o instituție a statului să se ocupe de soarta unei bălți de pescuit de pe malul Dunării (referire la Insula Belina - n.r.), sper că suntem suficient de inteligenți să înțelegem că nu asta se dorește, ci altceva. (...) Asta e pentru a se distrage atenția publică de la DNA, care e măcinat de o serie de scandaluri”, a continuat Tăriceanu.

Întrebat de ce crede că este vorba despre o lovitură de stat, șeful ALDE a spus: ”Nu este Sevil Shhaideh sau Rovana Plumb ținta, ci Guvernul în ansamblu. E o contrucție întreagă care încearcă să fie destabilizată”.

×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close