Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Statul de drept se face prin justiţie şi cu legea, nu cu televizorul. Băsescu intervine şi distorsionează competiţia electorală pentru prezidenţiale

Tăriceanu: Statul de drept se face prin justiţie şi cu legea, nu cu televizorul. Băsescu intervine şi distorsionează competiţia electorală pentru prezidenţiale

15 Oct 2014   •   20:56

Traian Băsescu a încercat să facă credibilă fără probe informaţia pe care a pus-o pe piaţă, a declarat preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, în ediţia de miercuri seară a emisiunii "Subiectiv", comentând astfel cele mai recente declaraţii ale preşedintelui Băsescu, în scandalul agenţilor acoperiţi.

"Ceea ce mi se pare că decredibilizează din start toată demonstraţia pe care a făcut-o este că, dacă avea aceste informaţii mai demult, ele trebuiau scoase la iveală atunci", a declarat Tăriceanu, care a completat că, prin dezvăluirea lor în aceste zile "intervine şi distorsionează competiţia electorală pentru prezidenţiale".

Călin Popescu Tăriceanu a arătat că Băsescu nu ar fi trebuit să iasă în presă cu aceste declaraţii, ci, dacă ar fi avut dovezi care să sprijine ceea ce susţine, ar fi trebuit să sesizeze organele abilitate.

"Statul de drept se face prin justiţie şi cu legea. Nu cu televizorul. Dacă domnia sa avea aceste elemente, sesiza organele în drept, cu legea alături, şi cerea anchetă", a declarat Tăriceanu.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu Subiectiv

Philip Morris susține inovația

Care sunt cele 9 priorități strategice ale României în 2023 | Soluții pentru o economie profitabilă

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp

Parteneri
x close