Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: Ştiţi care este asemănarea între un cangur, un luptător de sumo şi Traian Băsescu? (VIDEO)

Tăriceanu: Ştiţi care este asemănarea între un cangur, un luptător de sumo şi Traian Băsescu? (VIDEO)

Tăriceanu: Ştiţi care este asemănarea între un cangur, un luptător de sumo şi Traian Băsescu? (VIDEO)
Sursa foto: Cãlin Popescu Tãriceanu
12 Mar 2009   •   01:44

Ca orice dispută între doi contracandidaţi pentru un post de conducere, întâlnirea dintre Călin Popescu Tăriceanu şi Crin Antonescu, din studioul emisiunii Sinteza Zilei de la Antena 3, a avut parte de o serie de replici acide între cei doi pretendenţi la şefia PNL. Unele însă nu fost îndreptate spre ?duşmanul? comun, Traian Băsescu, omul pe care cei doi speră să îl învingă la viitoarele alegeri prezidenţiale.

Deşi îl recunoaşte ca fiind un adversar politic de temut, pentru care trebuie să ai soluţii, nu doar discurs politic, ca să îl învingi, Călin Popescu Tăriceanu a pus la îndoială abilităţile în domeniul economic ale preşedintelui, necesare pentru a scoate România din criză. ?Care este asemănarea între un cangur, un luptător de sumo şi Traian Băsescu??, a întrebat Tăriceanu.



El a criticat totodată atitudinea preşedinteului care ?a ridicat mâinile şi s-a pus în genunchi, cerşind ajutorul FMI?.



Nici Crin Antonescu nu a scăpat de micile ironii ale fostului premier, el preferând doar să răspundă într-un mod asemănător la ele, fără să se lanseze la rândul său în alte atacuri la adresa lui Tăriceanu.

Călin Popescu Tăriceanu a declarat că un om care nu îşi asumă responsabilitatea nu poate fi lider de partid, mai ales când se află printre cei mai mari chiulangii de la şedinţele parlamentare:



În replică, Crin Antonescu a declarat că nu cantitatea prezenţelor la şedinţe contează, ci calitatea lor:



Un alt reproş indirect pe care Tăriceanu a dorit să i-l aducă lui Crin Antonescu a fost legat de discursurile acestuia pline de metafore, care sunt frumoase, ?dar inutile în politică?:



Asta deşi, cu mai puţin de un minut înainte, Tăriceanu descria la fel de pompos, şi păstrând aciditatea la adresa lui Crin Antonescu, modul prin care nu pot fi atinse obiectivele PNL:



Antena3.ro

×
Parteneri
Percheziții în Bucureşti: "Maestru spiritual” acuzat de trafic de persoane
x close