Antena 3 CNN Politică Tăriceanu: "Vom avea o creștere a virusului în secțiile de vot. Votul nu se poate desfășura"

Tăriceanu: "Vom avea o creștere a virusului în secțiile de vot. Votul nu se poate desfășura"

Președintele ALDE, Călin Popescu Tăriceanu, consideră că desfășurarea alegerilor locale poate fi foarte periculoasă pentru sănătatea oamenilor, având în vedere creșterea dramatică a numărului de cazuri de coronavirus din ultima perioadă.

Tăriceanu: "Vom avea o creștere a virusului în secțiile de vot. Votul nu se poate desfășura"
de Claudia Simion    |    27 Iul 2020   •   23:15

”Suntem într-o uriașă brambureală generată de actualul Guvern. Vom avea o creștere a virusului în secțiile de vot. Votul nu se poate desfășura în condițiile în care unii oameni vor fi timorați, speriați, nu vor avea curajul să iasă din casă. Vor fi cu adevărat democratice sau va fi un simulacru de alegeri? Va fi ca în 1946".

Despre începerea școlilor

De asemenea, nici începerea școlilor nu este o variantă sigură. Trebuie analizată situația din fiecare județ, fiecare comună și fiecare oraș, mai spune Tăriceanu

"A doua problemă este începerea școlilor. Ministrul Educației nu știe care este situația în fiecare județ, în fiecare comună, în fiecare oraș. Orban e tot timpul luat prin surprindere. Când s-a terminat starea de urgență, a fost luat prin surprindere. Când s-a terminat prima lună de stare de alertă, la fel. Când a fost decizia CCR, la fel. A devenit o obișnuință ca Guvernul să fie surprins.”, a precizat Călin Popescu Tăriceanu, luni seara, la România TV.

×
Subiecte în articol: Călin Popescu Tăriceanu
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close