Antena 3 CNN Politică Teodor Meleşcanu este ministru interimar la Justiţie

Teodor Meleşcanu este ministru interimar la Justiţie

Teodor Meleşcanu este ministru interimar la Justiţie
15 Ian 2008   •   16:07
Preşedintele Traian Băsescu a semnat decretul de numire al lui Teodor Meleşcanu ministru interimar la Justiţie. Şeful Guvernului a transmis, marţi, o scrisoare în care "îi propune şefului statului să dispună măsurile necesare pentru emiterea decretului de numire a lui Teodor Viorel Meleşcanu, membru al Cabinetului, ca ministru interimar la Ministerul Justiţiei". Meleşcanu ocupă momentan şi portofoliul Apărării.

Postul de ministru al Justiţiei a devenit vacant la mijlocul lunii decembrie după demisia lui Tudor Chiuariu. Premierul a propus-o pe Norica Nicolai pentru preluarea portofoliului de la Justiţie, însă Traian Băsescu a refuzat să semneze decretul de numire şi a făcut publice informaţii din mapa profesională a Noricăi Nicolai din vremea când aceasta era procuror.

Surse liberale spun că Tăriceanu nu va abandona propunerea ca Norica Nicolai să devină ministru al Justiţiei şi va sesiza Curtea Constituţională în acest sens.

Întrebat prin telefon ce părere are despre numirea sa ca ministru interimar la Justiţie, Meleşcanu a explicat că această soluţie este una de tranziţie şi nicidecum una bună sau cea mai bună în această situaţie. Soluţia bună ar fi ca PNL să numească un ministru pentru acest portofoliu cât mai curând.

MELEŞCANU: NUMIREA UNUI MINISTRU INTERIMAR NU E O SOLUŢIE BUNĂ

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu puternic în București! Degajări mari de fum, după ce o hală a luat foc | S-a transmis mesaj RO-Alert: "Evitați zona!"
x close