Antena 3 Politică Teodorovici: #Insist să schimbăm România

Teodorovici: #Insist să schimbăm România

24 Mar 2019   •   11:38
Teodorovici: #Insist să schimbăm România

Ministrul Finanțelor, Eugen Teodorovici, pare că a găsit un nou slogan pentru campania electorală a PSD.

Teodorovici, care a participat împreună cu mai mulți miniștri ai Cabinetului Dăncilă la o întrevedere cu electoratul PSD la Brașov, a afirmat că a fost inpirat de un banner pe care era semnul hastag să-și dorească să "insiste" pentru a produce o schimbare importantă în România.

„Am văzut un semn pe un banner: "hashtag". O spun foarte clar, azi eu o să fiu #Insisist! #Insist trebuie să fim cu toții, să insistăm să schimbăm România așa cum ne-o dorim cu totii.

Văd multe mesaje frumoase, ”Brașov oraș european”, ”Fonduri europene”, ”PSD și-a respectat promisiunile”, ”Investiții în sănătate”. Sunt lucruri care s-au făcut în ani de zile. Nimeni nu spune că s-au făcut toate. Sunt multe, foarte multe lucruri de făcut.

Astăzi poate mai mult ca oricând avem nevoie să înțelegem cu adevărat cine dorește binele acestei țări. Este multă minciună în spațiul public, multă denigrare și dezinformare. Și pentru ce? Este o bătălie nu pentru țara asta.

Cei care spun lucrurile în acest fel nu doresc binele acestei țări. Sunt de mulți ani în administrație și am văzut multe schimbări, din păcate unele dintre ele dorind să blocheze această țară. (...) De asta spuneam #Insist. Voi insista cât voi trăi pentru ca această țară să fie acolo unde ne dorim cu toții”, a declarat Teodorovici.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
Parteneri
x close