Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu atacă din nou, numindu-l ?imbecil? pe unul din membrii Guvernului

Traian Băsescu atacă din nou, numindu-l ?imbecil? pe unul din membrii Guvernului

Traian Băsescu atacă din nou, numindu-l ?imbecil? pe unul din membrii Guvernului
02 Aug 2008   •   12:44

Prezent la Constanţa cu ocazia unei întâlniri a Asociaţiei Comunelor din România, şeful statului l-a numit pe unul dintre miniştri ?imbecil?, fără să nominalizeze însă persoana. Preşedintele a fost deranjat că, în timpul inundaţiilor, ministrul respectiv i-a chemat pe primari la şedinţă în loc să-i lase să se ocupe de situaţia din comunele lor.

BĂSESCU: AM AVUT OCAZIA SĂ CONSTAT ATITUDINEA IMBECILĂ A UNUI MINISTRU"

Întrebat ulterior de jurnalişti despre afirmaţiile sale, Traian Băsescu a replicat că nu se referea neapărat la o persoană anume, ci la o atitudine. De asemenea, preşedintele a răspuns că nu s-a referit la ministrul de Interne, Cristian David.

În cadrul discursului ţinut la Constanţa, Preşedintele a identificat ca principale probleme ale comunelor din România sistemul educaţional şi lipsa de programe pentru finanţare. Traian Băsescu a atras atenţia că educaţia de calitate nu se face cu ajutorul profesorilor suplinitori, fiind necesar ca profesorii titulari să fie stimulaţi să vină să predea la sate, iar în această problemă trebuie să se implice şi Guvernul.

Şeful statului a mai precizat că reprezentanţii comunităţilor locale trebuie să dea dovadă de unitate şi solidaritate în rezolvarea problemelor legate de educaţie şi finanţare, principalele obiective pentru care trebuie să acţioneze.

Antena 3

×
Parteneri
Tradiţii şi obiceiuri în prima zi de Paşte. Ce trebuie să faci astăzi
x close