Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu la berărie, urcat pe mese, după terminarea mandatului

Traian Băsescu la berărie, urcat pe mese, după terminarea mandatului

Traian Băsescu la berărie, urcat pe mese, după terminarea mandatului
Sursa foto: Foto: captura Antena 3
de M.Z.    |    22 Dec 2014   •   18:24

Traian Băsescu a sărbatorit ieri plecarea sa de la Cotroceni, dar nu la palat, ci la berărie. Fostul preşedinte le-a mărturisit jurnaliştilor că, timp de 10 ani, a avut un mare regret: s-a aflat mereu în atenţia publicului şi nu a putut trăi ca un om normal.

Alături de el la berărie au fost Maria Băsescu, Elena Udrea şi alţi membri ai PMP.

Elena Udrea a fost amfitrioana evenimentului. A sosit la berărie înainte de ora 15, ca să se asigure că totul este pus la punct pentru întâlnirea cu Traian Băsescu.

Pentru ca fostul preşedinte să se simtă în largul lui la petrecere, Udrea s-a ocupat şi de lista de invitaţi. A adus la Bucureşti numai oameni apropiaţi fostului şef al statului.

Traian Băsescu s-a lăsat aşteptat aproape o oră. Înainte să ajungă la berărie, a trecut chiar pe acasă, ca să se schimbe în haine mai comode.

Băsescu le-a spus jurnaliştilor că nu are niciun motiv de supărare, ba din contră. Faptul că nu mai este preşedinte este pentru el o mare uşurare.

Acelaşi discurs, despre normalitate, l-a ţinut Traian Băsescu şi clienţilor din berărie, în timp ce s-a urcat pe o masă.

Deşi acum este doar un om normal, Traian Băsescu tot a beneficiat de un spectacol marca Elena Udrea. Îmbrăcată într-o rochie roşie, aceasta a urcat pe scenă şi a cântat alături de solistul localului melodia "Şi râd, şi plâng".

Este acelaşi cântec pe care Udrea l-a interpretat anul trecut de ziua ei, în timp ce în public se aflau tot Traian Băsescu şi soţia lui, Maria.

Imaginile cu Traian Băsescu urcat pe o masă din berărie au fost prezentate luni, la emisiunea Subiectiv/" title="subiectiv">Subiectiv, de la Antena 3.

×
Subiecte în articol: Subiectiv
Parteneri
Guvernul a decis: Toate pensiile vor fi livrate înainte de Paşte!
x close