Antena 3 Politică Traian Băsescu laudă PSD: Jocul lor este atât de subtil încât nu-l înțelege clasa politică românească

Traian Băsescu laudă PSD: Jocul lor este atât de subtil încât nu-l înțelege clasa politică românească

22 Mai 2020   •   20:48
Traian Băsescu laudă PSD: Jocul lor este atât de subtil încât nu-l înțelege clasa politică românească
Sursa foto: Hepta

Traian Băsescu susține că în mod real, în România, puterea este deținută de PSD care joacă un rol extrem de abil pentru a recupera distanța față de PNL. ”Ciolacu joacă foarte bine acest rol de om înțelept”, a zis fostul președinte al României.

„În mod real puterea este la PSD, care face în momentul de față un joc perfid. Chiar susține PNL-ul în anumite situații. Dar este un joc de recâștigare a electoratului, de a câștiga un scor asemănător cu al PNL-ului la următoarele alegeri.

Ciolacu joacă foarte bine acest rol de om înțelept. Cred că alegerile se vor face anul acesta.”, a zis fostul președinte al României.

Traian Băsescu îl suspectează pe Vasile Dâncu că ar fi în spatele strategiei PSD în cazul în care aceasta nu ar fi rodul unei pure întâmplări

„Mă gândesc acum un pic la Dâncu....Jocul lor este atât de subtil încât nu-l înțelege clasa politică românească.” a declarat Traian Băsescu.

Ai imagini sau informaţii care ar putea deveni o ştire? Trimite-ne un mesaj la numărul 0744.882.200 pe Whatsapp sau Signal

×
PSD
Parteneri
x close