Antena 3 CNN Politică Traian Băsescu, reacție surprinzătoare la dezvăluirile lui Andronic: „Cer să-mi fie desecretizat dosarul de la SIPA”

Traian Băsescu, reacție surprinzătoare la dezvăluirile lui Andronic: „Cer să-mi fie desecretizat dosarul de la SIPA”

Traian Băsescu, reacție surprinzătoare la dezvăluirile lui Andronic: „Cer să-mi fie desecretizat dosarul de la SIPA”
Sursa foto: foto: Intact Images
09 Iun 2017   •   12:01

Fostul președinte Traian Băsescu a scris, pe Facebook, că solicită ministrului Justiției să-i confirme dacă există sau nu un dosar pe numele său, în arhiva SIPA, arătând că, în situația în care se confirmă informația, va cere ca el să fie desecretizat, indiferent de conținutul acestuia.

”Am luat notă de informaţia făcută publică de "Evenimentul Zilei" precum că, în arhiva SIPA s-ar afla un dosar vizând persoana mea. În consecinţă, solicit Ministrului justiţiei următoarele :
1. Confirmarea dacă acest dosar există ;
2. Dacă se confirmă existenţa unui dosar pe numele Traian Băsescu, cer ca dosarul să fie desecretizat şi făcut public, indiferent care este conţinutul acestuia”, a scris Traian Băsescu.

Reacția lui Traian Băsescu vine la scurt timp după ce Dan Andronic a făcut noi dezvăluiri cu privire la arhiva secretă a SIPA, care ar conține, spune jurnalistul, inclusiv informații despre Adrian Năstase, Victor Ponta, Monica Macovei și Traian Băsescu.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close