Antena 3 CNN Politică Udrea se simțea hăituită: Decizia de a nu face parte din noul Guvern era una care trebuia luată de urgență

Udrea se simțea hăituită: Decizia de a nu face parte din noul Guvern era una care trebuia luată de urgență

Udrea se simțea hăituită: Decizia de a nu face parte din noul Guvern era una care trebuia luată de urgență
Sursa foto: Foto: Agerpres
14 Feb 2012   •   23:50

Fostul ministru al Dezvoltarii Regionale, Elena Udrea, a declarat la un post de televiziune că plecarea sa din Guvernul României vine ca urmare a faptului că devenise ținta principală a atacurilor opoziției.

"Pentru mine, a fi în aceste condiţii ţintă principală, a fi atacată în permanenţă, era o mare vulnerabilitate şi categoric o erodare puternică la care nu aveam cum să-i fac faţă. Atunci, şi pentru mine, decizia de a nu face parte din actualul guvern era una care trebuia luată de urgenţă.” a declarat Elena Udrea.

De asemenea, Elena Udrea a subliniat că decizia de a nu face parte din noul Cabinet îi aparține și vine din dorința de a nu-i crea acestuia o sensibilitate de la început.

”Pentru mine, decizia de a nu face parte din acest nou guvern era cea mai buna. Toată echipa lui Emil Boc se retrage odată cu Emil Boc şi să vină alţii, chiar dacă nu s-ar fi ajuns la această decizie, hotărârea mea era luată de a nu face parte din Guvernul Ungureanu, pentru a nu-i crea o sensibilitate de la început. Pentru a nu da posibilitatea opoziţiei să atace noul guvern prin simplul fapt că în acesta se afla Elena Udrea” a adăugat aceasta.

Mai mulţi lideri democrat-liberali i-au cerut Elenei Udrea să plece din PDL, potrivit unor surse apropiate partidului. Contestatarii o consideră vinovată pe Udrea pentru situaţia în care se află în momentul de faţă partidul.

 


×
Subiecte în articol: Elena Udrea Sinteza Zilei Sinteza Zilei
Parteneri
Accident grav în Piața Unirii din București! Circulație restricționată
x close