Antena 3 CNN Politică PSD va face racolări importante în perioada următoare, inclusiv de la USR

PSD va face racolări importante în perioada următoare, inclusiv de la USR

PSD va face racolări importante în perioada următoare, inclusiv de la USR
Sursa foto: foto: Agerpres
18 Iun 2017   •   16:10

Preşedintele executiv al PSD, Nicolae Bădălău, a afirmat că mai mulţi parlamentari din alte partide se vor înscrie în perioada următoare în PSD, după ce duminică un parlamentar PMP şi-a anunţat înscrierea în PSD.

"Cu siguranţă vor mai fi. Dânşii îşi exprimă opţiunea să voteze moţiunea şi chiar unii parlamentari să devină membri PSD. De la absolut toate partidele. Să ştiţi că chiar şi la USR câţiva sunt oameni rezonabili şi oameni maturi. (...) Strategia PSD este ca atunci când sunt oameni valoroşi, să aibă porţile deschise. (...) Tot timpul au fost porţile deschise", a spus Bădălău la Senat.

El a adăugat că şi fără aceşti noi membri, PSD are numărul necesar pentru a trece moţiunea de cenzură contra Guvernului Grindeanu.

"Noi cu siguranţă şi fără dânşii avem cvorumul de 233, dar în acelaşi timp ne preocupă o majoritate solidă după moţiune, pentru a avea o guvernare cât mai solidă", a spus senatorul PSD.

Potrivit acestuia, mai sunt doi sau trei parlamentari PSD din Timiş care nu vor vota moţiunea, din solidaritate cu Sorin Grindeanu, dar că acest lucru "nu înseamnă că pleacă din PSD".

Întrebat dacă cei care nu vor vota miercuri pentru demiterea Guvernului riscă excluderea din PSD, Bădălău a spus: "Eu cred că în momentele importante trebuie să fii solidar cu colegii şi cu partidul. Ne vom gândi ce măsuri vom lua, în funcţie de propuneri"

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: PSD Nicolae Badalau
Parteneri
Cod portocaliu de ploi, grindină și vijelii! Localitățile vizate de alerta ANM
x close