x close

Un membru marcant al ALDE preia conducerea unei organizații județene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

26 Feb 2020   •   18:12
Un membru marcant al ALDE preia conducerea unei organizații județene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal)

Dan Păun, consilier local în cadrul Consiliului Local Municipal Brăila, a decis să părăsească formațiunea politică ALDE și să preia conducerea organizației județene a Partidului Puterii Umaniste (social-liberal).

După aproximativ 8 ani în care a fost consilier local municipal, Dan Păun, a decis să se alăture echipei umaniste.

„Nu mă mai simt reprezentat de partidul ALDE, nici la nivel local, nici la nivel național. Eu am pus umărul la crearea acestei formațiuni politice, ca vicepreședinte fondator, însă lucrurile au evoluat într-o cu totul altă direcție față de cea promisă și așteptată”, a transmis Dan Păun.

Dan Păun este inginer, a intrat în politică în anul 2004 și consideră că situația actuală i-a demonstrat că principalii actori de pe scena politică s-au îndepărtat de români și de problemele lor.

„În degringolada politică actuală am constatat că partidele clasice nu mai sunt în stare să identifice și să găsească soluții pentru problemele românilor. Am renunțat la doctrinele clasice, considerând că doctrina umanistă, care are în centrul său omul, este doctrina care pe mine mă reprezintă!”, a subliniat Dan Păun.

 

Parterneri
Parterneri
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri!
Nu, multumesc Accept
sati