Antena 3 CNN Politică Vadim: Nevoia ne-a împins la această colaborare involuntară, de care Băsescu nu a fost informat

Vadim: Nevoia ne-a împins la această colaborare involuntară, de care Băsescu nu a fost informat

Vadim: Nevoia ne-a împins la această colaborare involuntară, de care Băsescu nu a fost informat
06 Sep 2008   •   15:42

?Nevoia ne-a împins la această colaborare involuntară, în legătură cu care Băsescu nu a fost informat?, a declarat sâmbătă Corneliu Vadim Tudor în cadrul reuniunii Conducerii Partidului România Mare, pentru elaborarea unei noui strategii de campanie. Formaţiunea a pierdut în actuala legislatură jumătate din parlamentarii pe care îi avea. Din cei 48 de senatori şi deputaţi PRM aleşi acum patru ani, 26 au ales să părăsească partidul.

Planul PSD-ului este să câştige alegerile în noiembrie, să vină la guvern, să-l suspende definitiv pe Traian Băsescu. S-a dorit să fiu scos întâi eu din joc şi după aia Băsescu?, a continuat liderul PRM.

Acesta consideră că PSD-ul este speriat de perspectiva unei astfel de apropieri ?de care mai mult are nevoie Băsescu decât mine, pentru că eu nu am ce funcţie să apăr?. ?Pe Băsescu îl vor ajunge din urmă nişte dosare, îl vor termina fizic, ăsta era planul?, a mai spus Corneliu Vadim Tudor.



În altă ordine de idei, Senatorul PRM Gheorghe Funar a anunţat în cadrul Consiliul Naţional al Partidului România Mare că formaţiunea sa a depus la Senat o iniţiativă legislativă prin care doreşte prorogarea termenului privind aplicarea votului uninominal până în 2012. El a menţionat că iniţiativa a fost depusă la Biroul Permanent al Senatului şi a propus ca votul în plen să fie secret, cu bile.

''S-a stabilit în Biroul Permanent al Senatului ca până la 24 septembrie să fie depus raportul de către Comisia juridică, iar până pe 29 septembrie să ajungă la plen. Am convingerea că proiectul va trece şi se va merge în continuare, la alegerile parlamentare, pe liste'', a spus Funar, citat de Agerpres.

La rândul său, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, şi-a manifestat încrederea că proiectul va fi votat de senatori de la toate partidele politice, susţinând că au fost mulţi oameni politici care l-au încurajat să înceapă demersul.

''Ei ne-au rugat să-l introducem, ei au venit şi ne-au spus că la votul secret cu bile vor vota toţi prorogarea termenului până în 2012. Nu pot să spun cine m-a rugat, pentru că nu am dezlegare din partea lor'', a precizat liderul PRM.

Antena3.ro

×
Parteneri
Incendiu la etajul 12 al unui bloc din București, în noaptea de Înviere
x close