Antena 3 CNN Politică Valentin Stan: Politicienii care negociază cu Stolojan sunt în afara Constituţiei

Valentin Stan: Politicienii care negociază cu Stolojan sunt în afara Constituţiei

Valentin Stan: Politicienii care negociază cu Stolojan sunt în afara Constituţiei
11 Dec 2008   •   23:05

Invitaţii emisiunii ?Sinteza Zilei" de joi seară sunt Valentin Stan şi Ion Cristoiu. În cea de-a doua parte a emisiunii s-a discutat despre desemnarea lui Theodor Stolojan în funcţia de premier.
Valentin Stan:?Ăştia îşi bat joc de Constituţia României şi depăşesc termenul propus de Constituţie?. Niciodată în istoria Constituţiei nu a existat ca preşedintele să desemneze un candidat la funcţia de prim-ministru înainte ca Parlamentul să fie funcţional. Până acum, preşedintele era ales odată cu Parlamentul."
Preşedintele României încalcă grav Constituţia. La ora actuală avem un candidat la postul de prim-ministru fără să existe Parlament care sa-l ateste, susţine Valentin Stan.
Pe calendarul exprimat de preşedinte, Parlamentul va fi funcţional pe 18-20 decembrie, iar primul-ministru a fost desemnat înainte, fără să avem Parlament, a mai spus Valentin Stan.
Orice om politic care negociază cu Stolojan pentru formarea Guvernului este în afara Constituţiei. Cum este posibil să desemnezi candidatul la funcţia de prim-ministru fără să ai Parlamenutul ales? s-a întrebat Valentin Stan.
Nu mai e nevoie să schimbăm Constituţia. Constituţia a ajuns o bucată de hârtie pe care o aruncă la gunoi. S-a ajuns pe mâna unor oameni care distrug Constituţia şi democraţia.Oamenii au votat pentru ca democraţia din România să aibă o şansă, a concluzionat Valentin Stan.
Vedeţi înregistrările emisiunii Sinteza Zilei
Vedeţi prezentarea emisiunilor Antena 3
Vedeţi prezentarea jurnaliştilor Antena 3
Antena3.ro

×
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close