Antena 3 CNN Politică Vanghelie, ridicat în slăvi de Năstase:?Un buldozer care merge până acolo unde un zid nu îi permite să meargă mai departe?

Vanghelie, ridicat în slăvi de Năstase:?Un buldozer care merge până acolo unde un zid nu îi permite să meargă mai departe?

Vanghelie, ridicat în slăvi de Năstase:?Un buldozer care merge până acolo unde un zid nu îi permite să meargă mai departe?
Sursa foto: Marian Vanghelie
01 Iul 2009   •   17:20

Preşedintele Consiliului Naţional al PSD, Adrian Năstase a adus miercuri, la Cluj, o serie de elogii capacităţii organizatorice a vicepreşedintelui partidului, Marian Vanghelie, comparat cu "un buldozer care are în faţă o suită de ziduri şi merge până acolo unde un zid nu îi permite să meargă mai departe".
"Părerea mea despre Vanghelie este că funcţionează pe principiul buldozerului care are în faţă o suită de ziduri şi merge până acolo unde un zid nu îi permite să meargă mai departe. Are extrem de multe calităţi organizatorice şi nu trebuie folosit ca ideolog al partidului, ca purtător de cuvânt pe probleme politice", a spus Năstase.
Năstase a lăudat şi rezultatele obţinute de Vanghelie la Bucureşti. "Ce poate fi mai important decât un vot care legitimează o anumită linie. Poate vorbeşte mai puţin sofisticat ca Dâncu. Trebuie să acceptăm diferenţierea şi utilizarea oamenilor pe posturi pe care pot da randament mare", a afirmat preşedintele Consiliului naţional al PSD.
Liderul PSD a recunoscut că steaua politică a lui Vanghelie s-a afirmat în partid pe fondul unui vid de leadership, dar a subliniat că acesta a ieşit în faţă şi a fost disponibil să răspundă de fiecare dată.
"Cred că într-un partid mare ca PSD oamenii care au energie şi se bat şi au un stil de a rupe uşa ca să obţină o decizie sunt utili, dar trebuie să fie şi alţii, de alte feluri. Trebuie să vedem o echipă pentru viitoarea guvernare?, a conchis liderul PSD.
Năstase a făcut însă un apel către conducerea partidului să vină cu mesaje specifice pentru regiunile istorice în perspectiva alegerilor prezidenţiale.
Mai mult, liderul PSD a readus în atenţia centrului aşa-zisul grup de la Cluj, recomandând ca "vocile din Cluj să fie auzite la întâlnirile politice".
"Este important să învăţăm din ultimele runde de alegeri din Transilvania şi, în perspectiva alegerilor prezidenţiale, să construim un mesaj mai clar definit pentru Transilvania", a declarat Năstase.
El a susţinut că va face lobby în partid astfel încât să existe mesaje specifice pentru Transilvania şi pentru Moldova. "Mă voi bate în partid să existe mesaje specifice pentru Transilvania. E nevoie de astfel de mesaje şi pentru Moldova. Pentru restul nu cred că va fi nevoie. Sunt situaţii diferite şi este nevoie de o recentrare a mesajelor noastre pe aceste zone", a subliniat Năstase.
Antena3.ro

×
Parteneri
Sondajul de ultim moment pentru Primăria Capitalei
x close