Antena 3 CNN Politică Victor Ponta anunță apocalipsa PSD

Victor Ponta anunță apocalipsa PSD

Victor Ponta anunță apocalipsa PSD
25 Noi 2019   •   22:46

Liderul Pro România, Victor Ponta, afirmă că viitorul nu sună deloc bine pentru PSD, dacă nu se schimbă rapid.

Ponta afirmă că o eventuală preluare a partidului de către Marcel Ciolacu nu e cea mai rea variantă, dar că îl vede mai potrivit pentru această funcție pe Sorin Grindeanu.

”Nu cred că mai e valabil și e de bun simț (n.r. ca Viorica Dăncilă să fie demisă doar prin CEX). Eu nu am vrut să cred până în ultima zi că Liviu Dragnea va pleca la închisoare din funcția de președinte. Marcel Ciolacu e mai structurat la minte. E o tranziție civilizată, asta, hai, că îți dau ceva, dar să pleci.

Evident că îi iau locul cei care o lăudau, care erau în jurul ei. De ce au pus-o să candideze? Ca să îi ia locul, evident. Dacă PSD nu își revine, nu o să câștige niciun oraș reședință de județ. Dacă nu schimbi rapid modul de a face politică, după Dragnea și Dăncilă...

Dacă nu o fac ei, să se lepede de baroni, o să o facă oamenii la vot, în iunie. PSD, în ultimii ani, s-a reîntors la PRM-ul anilor 2000.

Ar fi foarte bună cooptarea lui Grindeanu. Pe mine m-au exclus din PSD pentru că am zis să nu îl dea jos pe Grindeanu. Ar fi o față curată, luminoasă. PSD reformat va rămâne cu 100 de parlamentari din 200.”, a declarat Victor Ponta, la TVR.

Declarațiile au fost prezentat, luni, de Mihai Gâdea la Sinteza Zilei:

×
Subiecte în articol: Sinteza Zilei
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close